Generalități

Definiții

Drepturi de autor

Securitatea datelor personale și a informațiilor

Declinarea responsabilității

Drepturile utilizatorilor site-ului acestui magazin online

Termene de livrare

Condiții de Returnare

Vă rugăm să verificați integritatea fizică a coletelor în prezența curierului. În cazul în care constatați neconformități, vă rugăm să întocmiți în prezența curierului un proces verbal de constatare prin care să listați daunele. Reclamațiile ulterioare nu pot fi luate în calcul. Dacă produsul prezintă defecte, returul acestuia este suportat de catre noi. In cazul acesta, pentru mai multe detalii, vă rugăm să luați legătura cu departamentul de Relații cu Clienții la numarul de telefon indicat pe pagina de Contact.

Neridicarea/refuzul coletelor comandate sau returnările în mod repetat vor fi considerate abuz, iar compania noastra își rezervă dreptul de a refuza viitoare comenzi plasate de client.

Frauda

Reclamatii/ litigii

Dispoziții finale

Ne rezervăm dreptul de a modifica și actualiza acest document și practicile noastre ori de câte ori considerăm că este necesar. În cazul în care utilizatorul nu își exprimă dezacordul asupra modificărilor, se va considera că acesta și-a exprimat tacit acordul asupra tuturor modificărilor prezentelor termeni și condiții.

Pentru orice neclarități vă rugam să ne contactati folosind datele de contact de pe pagina Contact.